Büyük Kafe Şemsiyesi Fiyatları

19-10-2023 21:50
Büyük Kafe Şemsiyesi Fiyatları

Günümüzde kafelerin mimari tasarımları müşterilerin her anlamda konforlu hizmet almasına yönelik olarak planlanmaktadır. Kafelerin iç mekân kullanımı kadar dış mekân kullanımı da müşteri kapasitesi ve memnuniyeti açısından önemlidir. İnsan çevriminin yoğun olarak yaşandığı kafelerde çok daha fonksiyonel büyük kafe şemsiyeleri kullanılmaktadır.

İşte bu bağlamda Büyük kafe şemsiyeleri kafelerin dış mekânlarda müşterilerine konforlu açık alan keyfi yaşatmalarına olanak tanıyan bir araç olarak önem kazanmaktadır. Kafelerin açık alanlarında kullanılan şemsiyelerin özellikleri de farklılık göstermektedir. Yaz aylarında vantilatör ile güçlendirilmiş serin bir gölge, akşamları led ışıkla aydınlatma, kış aylarında elektrikli ısıtıcı takılabilen ve yağmurdan koruyan büyük kafe şemsiyeleri bu farklılıklara örnektir.

Büyük kafe şemsiyeleri kolay açılıp kapanan, oturma alanlarının en geniş şekilde kullanılmasını sağlayan fonksiyonel şemsiyelerdir. Ebatları klasik şemsiyelere göre çok daha büyüktür ve dış etkenlere karşı yüksek koruma sağlamaktadır. 

Kafelerin mimari tasarımına uyum sağlayacak büyük kafe şemsiye modelleri hem kullanım amacı hem de estetik görünüm açısından farklı seçenekler sunmaktadır. Bu bağlamda şemsiye kumaş rengi seçimi, firma ismi ve logosunun basımı, gövde renginin belirlenmesi gibi estetik opsiyonlar devreye girmektedir.

Büyük kafe şemsiyeleri fiyatları şemsiyenin ebatlarına, mekanizma donanımına ve diğer özelliklere göre değişmektedir. Gölgelik Şemsiye; özgün tasarım, kişiselleştirilmiş özellikler (incele) ve ihtiyaca yönelik donanımlarla bezenmiş kafe şemsiyesi modellerinde (incele) fiyat açısından da memnun edici olanaklar sağlamaktadır.

Ayrıca müşterilerine satış öncesi kadar satış sonrası da verdiği bakım, tamirat, yedek parça temini (incele) gibi desteklerle uzun vade de kafe şemsiyelerinde fiyat performans ürünleri sunmak hedefindedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.